“Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger.”- Wikipedia

Het gevecht om de klant is vaak een gevecht om aandacht. Of toch niet? Voor OneNetwork is het een kwestie van benadering. De informatietijdperk waarin we leven vuurt steeds vaker, steeds meer informatie op ons af; of we dat nu willen of niet. Op een simpele dag worden we blootgesteld aan letterlijk enkele honderden vormen van reclame-uitingen. Het is echter niet het meest belangrijk welke advertenties je nog op weet te rakelen als je hoofd het kussen raakt, maar welke uiting schiet je te binnen wanneer het er echt toe doet? De mate waaraan een product of dienst door potenti├źle klanten bekend is en/of gebruikt wordt is de juiste maatstaf voor adverteerders.

De voordelen van narrowcasting

Conversie is niet hoe vaak de kassa rinkelt, maar in welke mate je boodschap de markt penetreert; de rest is resultaat. Wie is je doelgroep? Een toevallige passant, personeel of bestaande klanten? Mannen, vrouwen en van welke leeftijd? Waar kun je ze het beste bereiken en hoeveel tijd heb je om ze voor je te winnen? Wat is je boodschap en wat is het gewenst effect? Behalve narrowcasting is er geen enkele andere vorm van adverteren die deze factoren in ogenschouw kan nemen en zich hierop kan aanpassen. Narrowcasting van 1Network is het antwoord op hoe penetreer ik de markt door de hoogste attentiewaarde, de meeste relevantie en het beste imago;

1. De Hoogste Attentiewaarde; Uw boodschap is levendig, belevend en dynamisch. Mensen kijken er letterlijk van op. Er gebeurd echt iets en dat springt in het oog. Bewegende beelden trekken automatisch onze aandacht en worden beter onthouden.

2. Het Meest relevant; U bepaalt waar en wanneer uw boodschap wordt vertoont; inspelend op doelgroep, locatie, tijdstip en actualiteiten. Wijzigingen zijn zo doorgevoerd en dit alles zorgt er voor dat uw boodschap precies dat is waar men op zit te wachten.

3. Het Beste Imago; De uitstraling van uw bedrijf reikte nog nooit zo ver. Middels video wordt niet alleen een beter beeld gevormd van uw merk, product of dienst, maar ook van de Look&Feel van uw bedrijf die deze boodschap omkleed.

De Techniek

We faciliteren je boodschap flexibel en doelgericht. Ons eigen besturingssysteem stelt ons in staat om vanuit een centraal punt uw boodschap over meerdere locaties – individueel of gezamenlijk – real time aan te passen. Zo kunt u adequaat inspelen op veranderingen of per locatie een andere aanbieding tonen, toegesneden op de aanwezige doelgroep of om te testen welke vorm van reclame voor u nu het meest effectief is.

Uw Boodschap

OneNetwork kan u ook helpen met het uitdenken, ontwerpen en realiseren van uw boodschap. Of dit nu een video of presentatie is – in samenwerking met onze media-partner ‘321Media – The Branding Agency’ kunnen we samen met u bekijken welke kanalen het meest geschikt zijn en op welke wijze uw boodschap het meest effectief kan worden ingezet. Uw boodschap wordt dan op maat gemaakt door een professioneel marketingbureau en naadloos ge├»mplementeerd in OneNetwork.

Vul het contactformulier in voor meer informatie of kom meer te weten over onze locaties.